Nominerad i Webbstjärnan 2013 – simonoscar.se

En av de tävlande i tävlingsklassen Projekt är webbplatsen www.simonoscar.se Simonoscar.se som är skapad av två elever från Österlengymnasiet i Simrishamn.

Vilka är ni?

Vi är två killar från Österlen som går naturprogrammet.

Hur har det varit att skapa en webbplats?

Efter åtskilliga om, nej och men kom vi fram till vår projektarbetesidé om att sprida naturvetenskap på ett kul och lärorikt sätt - genom en julkalender! Båda är vi ganska intresserade av filmning och redigerande men framförallt det vi visar i kalendern, nämligen experiment och förklaringar till spektakulära händelseförlopp. Det har varit ett extremt bra sätt att samla allt vårt material på och mycket lättare än vi trodde dessutom.

Vad har ni lärt er av att arbeta med er webbplats?

Att det inte är så förbaskat svårt! Genom att driva en webbplats får man också ibland en del kommentarer av folk man inte känner till, det får en att inse att man faktiskt når ut över hela världen.

Vilken sajt anser ni vara er största konkurrent?

Runningonsunshine.se -En väldigt välgjord sida som är väldigt dags-och framtidsaktuell med häftigt presenterad fakta om solenergi.

Vad tror ni om era chanser att vinna?

Vi vågar inte spekulera i huruvida vi vinner något eller inte, vi är dock oavsett hur det går väldigt glada över att ha blivit nominerade!

Kommenteringen är stängd för denna artikel.

Kommentarer

 • simon 14 maj 2013, kl 08.50

  Vi går Österlengymnasiet i Simrishamn, inte Johannes hedbergsgymnasiet i Helsingborg. och webbplatsen är skapad av två elever!

  • David Larsson 15 maj 2013, kl 08.19

   Ber så hemskt mycket om ursäkt, ändrat nu!

 • Birgitta 14 maj 2013, kl 12.34

  Hej!

  Det är två elever från Österlengymnasiet i Simrishamn som gjort denna sida. (står fel i ingressen)

  • David Larsson 15 maj 2013, kl 08.19

   Ändrat nu!