Nominerade 2011 – Lag 7bäst

Www.7bäst.se är nominerade i tävlingsklassen grundskolan 6-9.

www.7bäst.se

Vilka är ni?

Vi är 7B på N orrvikens skola, en skön klass. Vi är den fläshigaste klassen ever. Vi är en härlig klass med positiv inställning. Vi är elever som skriver ut labbar och sånt på vår hemsida så andra kan lära sig mer no. Vi är en klass med mycket olika människor som jobbat med en hemsida.

Hur har det varit att skapa en webbplats?

Det var jobbigt från början men det var ganska okej för man lärde sig använda wiki och att man gjorde något bra. Vi har jobbat jättebra och lagt ner mycket tid. Det var spännande och kul att skapa7Bäst.se. Det var kul ibland och ganska tråkigt ibland. Det har varit mycket lärorikt. Det har varit en stor samarbetsövning, inte alltid så lätt som man kan tro men vi blev bättre och bättre och till sist var det jättekul.

Vad har ni lärt er av att arbeta med er webbplats?

Vi har lärt mer om NO och hur man designar en hemsida med Mediawiki. Vi vet mer om Wikipedia. Vi har lärt oss att samarbeta. Vi har lärt oss wikikoder och hur det fungerar. Vi har lärt oss en massa no men det var inte bara det, vi lärde känna varandra bättre.

Vilka tror ni är era största konkurrenter till priset?

Vi har inte hunnit titta på det än.

Vad tror ni om era chanser att vinna?

Jag tror vi kan komma tvåa eller trea. Vi har ganska stora chanser att vinna om vi ändrar designen. Vi kommer att sopa banorna med de andra. Vi har så gott som redan vunnit. Jag tror inte vi kommer att vinna men vi tycker det är kul ändå och vi gjorde vårt bästa och det är det som räknas.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.