Nominerade 2011 – Lag Bloppfashion

Www.bloppfashion.se är nominerade priset för Entreprenörskap.

www.bloppfashion.se

Vilka är ni?

Vi är fyra drivna och ambitiösa ekonomielever som under våra sista år på gymnasiet fått chansen att starta och driva ett UF-företag. Tillsammans driver vi BloppFashion.se, bloggvärldens nya samlingsplats för secondhand, mode och bloggande. Vi erbjuder våra medlemmar möjligheten att sälja och byta sina kläder som de inte använder, samtidigt som de får möjligheten att visa upp sina bloggar och på så sätt skapa mer trafik.

Vi satsar stenhårt på vårt projekt och kommer till sommaren att starta upp företaget som ett aktiebolag med fler och unika funktioner för våra medlemmar!

Hur har det varit att skapa en webbplats?

Roligt och väldigt lärorikt! Framförallt eftersom man får leka med sin kreativitet och vara nytänkande.

Vad har ni lärt er?

Massor, även om vägen dit varit lång.. Vi har lärt oss mycket om domäner och webbhotell, då vi ställts inför problem såsom vem som egentligen äger rättigheterna till hemsidan etc. Men med motgångar kommer framgångar och vi hoppas givetvis att vi lärt oss tillräckligt för att driva hemsidan vidare som ett riktigt företag!

Vilken anser ni vara er största konkurrent?

Svårt att säga då man inte vet vad juryn tittar på. Är det design så är det Wellingtonuniqe, om det är navigering och användarvänlighet så är det Appative UF. Alla nominerade har olika styrkor, och frågan är vilket som väger tyngst!

Vad tror ni om era chanser att vinna?

Självklart är det vinst vi hoppas på, eftersom vi lagt ner så mycket hjärta och själ på detta, men man kan aldrig veta. Vi tycker att vi har en riktigt bra nätbaserad affärsidé, men kanske räcker det inte hela vägen. Det återstår att se!

Kommenteringen är stängd för denna artikel.