av Kristina Alexanderson CC by

Presentation av Jessica Blomkvist

Jag heter Jessica Blomkvist och jag är ny här på Webbstjärnan och .SE. Jag ser fram emot att hjälpa, peppa och stötta er med ert bidrag i tävlingen!

Tillsammans med Therese, David och Kristina kommer jag att följa er på den underbara resa som är Webbstjärnan. Under resans gång kommer jag göra allt jag kan för att hjälpa er att skapa en så kanonfin sajt som möjligt. Vi kommer även att kontakta er anmälda och erbjuda hjälp med de bitar som ni tycker är kluriga eller vill putsa lite extra på.

Vem är Jessica Blomkvist?

Jag är en retro- och vintagefantast och har tidigare drivit retrobutiken Spader Dam. Jag älskar Internet för att det öppnar möjligheten att möta människor och hitta prylar från alla världens hörn. Hur skulle man annars kunna hitta 60-talsfreaks från Sydkorea och 40-talsklänningar från Los Angeles? Jag surfar gärna runt på DIY-sajten Etsy och hämtar massor av inspiration från Tumblr och We Heart It.

Tidigare har jag jobbat med webbpublicering för Individuell Människohjälp och med uppdrag för olika kreativa själar som designers och illustratörer. Jag tycker det är viktigt med tydlighet och användarvänlighet på Internet eftersom information ska vara lätt att hitta, läsa och förstå – för alla.

Positiv utveckling på webben

Något som är fantastiskt med Internet är allas möjlighet till publicering och utbyte av information. Med ett verktyg som WordPress kan du dela med dig av all den kunskap och information du sitter inne med. Och vips dyker det upp andra människor som tycker att den information som du delat med dig av är lika viktig som du gör.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.