Digitalt skapande och programmering i undervisningen – hur då?

Välkommen till IIS heldagsseminarium om digital kompetens -en heldag kring hur du som lärare kan arbeta med digitalt skapande och programmering i undervisningen.

I sommaren kommer läroplansförändringar som gör att digitalt skapande och programmering får tydligare skrivningar i läroplanen. Vi på IIS bjuder därför in till en heldag kring digitalt kompetens, digitalt skapande och programmering. Det kommer att vara en fullspäckad dag med massor med fantastiska föreläsare och möjligheten att pröva på programmering och 3D-printing och robotbygge, samt att träffa kollegor och få möjlighet att utbyta idéer kring hur arbetet med läroplansförändringarna kan ske i skolan.

Dagen är kostnadsfri. Anmäl dig här.

Färdiga talare: Katarina Lycken Rûter (Mediegymnasiet Nacka) Micke Kring (Årstaskolan), Maria Franzen, (Högåsskolan i Knivsta), Måns Jonasson (IIS) och Mikael Tylmad (Södertörns friskola).

Lite praktiska detaljer:

Antalet platser är begränsade så först till kvarn gäller! Vi kommer att vara på IIS nya kontor i Hammarby Sjöstad, Hammarby Kaj 10D, 5 trp. Vi bjuder på lunch så glöm inte att ange om du har någon allergi.

Vi har en avgift för de som inte kommer och du bör berätta om du inte kommer - mejla kristina@webbstjarnan.se