Sista dagen idag!

Idag är det sista dagen i årets omgång av Webbstjärnan att uppfylla de grundläggande kraven på logga och Om-sida (och även få upp en komplett Om-sida för att klara gallring nummer två). Dessutom är det sista dagen att nominera till Webbstjärnans lärarpris.

Imorgon 1:a april drar tävlingsmomentet av Webbstjärnan igång på riktigt, vilket betyder att det idag är sista dagen för två saker. Dels de grundläggande kraven och dels nomineringar till lärarpriset.

De grundläggande kraven (och komplett Om-sida)

Imorgon börjar vi gallra bland bidragen i Webbstjärnan, vilket betyder att vi kollar på om ni har fått upp en Om-sida samt har Webbstjärnans logga på förstasidan. Dessutom kollar vi inför gallring nummer två på era Om-sidor och undersöker om de är fullständiga vilket gör att bidraget klarar sig till nästa gallringsprocess.

Läs mer om gallringarna här!

Lärarpriset

Det är även sista dagen att nominera en lärare som under tävlingsåret använt internet i arbetet på ett inspirerande, utvecklande och pedagogiskt vis tillsammans med sina elever till Webbstjärnans lärarpris. Nominera genom att skicka ett mejl till support@webbstjarnan.se. Läs mer om årets lärarpris här.

Lycka till!

Kommenteringen är stängd för denna artikel.