Skapa din egen lärarblogg med webbpedagog.se

Idag är jag extra stolt och mitt lärarhjärta bultar lite extra hårt, för idag är det äntligen dags. Idag lanserar vi på IIS ännu en tjänst Webbpedagog inom ramen för Webbstjärnan.

Webbpedagog är en tjänst för dig som arbetar som lärare eller pedagog i skolan och som vill utforska webben i din yrkesroll, eller som vill lära dig mer om webben genom att använda webben. Vår tanke med webbpedagog är att göra det enklare än enklast att blogga, det ska inte handla om funktioner och utseende.

Det ska handla om lust och vilja.

Bloggen är ett fantastiskt verktyg för reflektion och en möjlighet att synliggöra ditt arbete, som lärare. Genom vår tjänst webbpedagog kan du göra det och få stöd, samtidigt som du får en egen adress/identitet på nätet. Kolla in webbpedagog.se och skapa en blogg för ditt lärarskap!

Vi ses på webben!

Kommenteringen är stängd för denna artikel.

Bloggat om artikeln

  • pirret, som fanns när jag började blogga… | Kristina Alexandersons blogg
    3 september 2016, kl 13.20

    […] egen webbplats. Jag är extremt stolt över att få vara med och driva och lansera detta projekt. Tänk att jag får vara med och ge pedagoger en plattform för att använda webben för sitt arbete&… Det är extremt stort! Jag har drivit projektet och det var först i torsdags när vi skulle […]