Summer sun [explored] av Nikos Koutoulas CC BY NC

Sommarblogg – bildblogga din slöjdlektion

Vi ser många bilder som publiceras hos deltagare i Webbstjärnan. Bland annat i de estetiska ämnena såsom slöjd och bild. Kanske vill du göra en webbplats som www.slojdstafetten.se

- Slöjdsalar är väldigt spännande rum där mycket kreativt pågår, men de är tyvärr ganska ofta stängda. Vad gör egentligen andra elever i sina slöjdsalar undrade vi. Slöjdstafetten är vårt sätt att ta reda på det, berättar Elisabet Jagell (ansvarig för slojdstafetten.se).

Vi har tidigare pratat med Elisabet och bloggat om det. Kanske blir du inspirerad av att starta en slöjdblogg eller annan typ av blogg som innehåller mycket bilder. Varför inte ha en klassblogg med bilder i fokus?

I Webbstjärnan 2.0 har vi förberett för dig att kunna bildblogga genom att erbjuda mallen (japp, nu får du se den!) Bildblogg. Med det utseendet och dess struktur kommer bilder hamna i fokus.

Peppad inför nya Webbstjärnan? Det är vi!
- - -

Det här är Webbstjärnans automagiska sommarblogg som publicerar tipsinlägg medan Webbstjärnan har sommarlov. Vi är tillbaka igen den 5e augusti. Vi påminner dig gladeligen!

Kommenteringen är stängd för denna artikel.