Spana in nya Webbstjärnan – innan vi öppnar!

Nu i höst uppgraderar Webbstjärnan och blir ännu enklare att använda, samtidigt som alla fördelar finns kvar. Du kommer fortfarande få ett valfritt ledigt .se-domännamn, en gratis webbplats och all support du behöver. Bland nyheterna finns nya mallar som gör det lättare att komma igång med att göra en skoltidning, en klassblogg, bokblogg eller bildblogg med Webbstjärnan.

Den 17 augusti öppnar Webbstjärnan för sjunde året, och det har aldrig varit lättare att skapa skolarbete med hjälp av en webbplats. Allt beror på att Webbstjärnan har uppgraderat till version 2.0, vilket innebär:

  • Ett inlogg till allt som rör Webbstjärnan.
  • En valfri ledig .se-adress.
  • Färdiga anpassade mallar för att skapa skolarbete på webben.

Om du är nyfiken på hur mallarna ser ut och vill grotta ner dig i alla nyheter så rekommenderar jag att du går vår webbkurs: Kom igång med Webbstjärnan, som ger dig en snabbintroduktion i Webbstjärnan 2.0.

Vill du bara kika och titta runt lite så hittar du de olika mallarna här: de tre klassbloggsmallar: den klassiska, den moderna, den personliga. Sedan har vi två tidningsmallar, en färgglad och en med bildspel. Vi har även en mall för dig som vill bokblogga, eller bildblogga och en mall dig som arbetar med ett UF-företag samt en mall för de elever som vill designa själva.

 

Kolla igenom allt, vi öppnar anmälan på måndag, vi påminner dig gärna via mejl – signa upp här! Vi hoppas innerligt att du återkommer då.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.