Pong
Foto: Pong av Sanna Tedeborg (CC by)

Storstilad prisutdelning för att kora Webbstjärnorna 2017 i våra nya lokaler

Igår hade vi årets största fest här på Webbstjärnan. Det bjöds på Pommac, godisregn och volleybollmatch när det återigen var dags för uppsluppen prisutdelning i IIS skoltävling Webbstjärnan. Den här gången i Internetstiftelsen i Sveriges nya lokaler. Det var prisutdelning för att kora 2017 års Webbstjärnor.

Med sig på scen hade jag sällskap av Ola Selmén, känd från bland annat Amigo Grande på SVT. Vi hjälptes åt att få igång stämningen i lokalerna på Hammarby Kaj när pristagarna tillkännagavs under högtidliga former. Du kan ta del av hela prisutdelningen här på webben.

Årets webbstjärna 2017 blev piece-of-cake.se med följande motivering: “Möt en fenomenalt trevlig engelskablogg, som samtidigt fungerar som en sammanhållande länk mellan barn i olika åldrar och med olika modersmål. Årets vinnare av Webbstjärnan är ett utmärkt exempel på hur internet kan bidra till det lustfyllda lärandet. ”Du kan också ta del av hur de elever som inte var i Stockholm tog del av priset hemma i Hallsberg. Kolla, lyckan går inte att missta sig om :)

Spana gärna in hashtaggen #wspris2017 på Instagram, Facebook och Twitter för att ta del av prisutdelningen i sociala medier. Nedan är lite bilder och på Facebook finns fler.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.