Stort tack Chris och välkommen in i gänget Katarina

Under det här läsåret har vi haft en helt ny support som har stöttat alla lärare, pedagoger och elever. I höst får vi förstärkning i Webbstjärnans supportteam och tackar Chris för den här tiden.

Du har säkert pratat med Anton, Markus, Chris eller Elin, som förutom att erbjuda webbstjärnor stöd, även arbetar andra tjänster på IIS. I höst får vi förstärkning av Katarina, till höger på bild.

Och på tal om bild, arbetar Katarina 70 procent  på IIS och resterande av tiden ägnar hon sig åt att driva företag som fotograf. Därför är hon ett perfekt stöd i frågor kring just bilder och film. Som fotograf driver hon även sin egen webbplats och har det entreprenöriella i sig.

”Jag längtar tillbaka till skolan när jag såg alla ambitiösa webbprojek!”, sa Katarina när hon satt med på prisutdelningen den 9 maj.

”Det bästa med att hjälpa alla som kontaktar oss är att lärare visar sådan fin tacksamhet. Genom att stötta alla fantastiska engagemang har jag lärt mig att göra webbplatser. Stort tack till er och lycka till!”, hälsar Chris.

Chris slutar på IIS och går vidare till Svenska Jägareförbundet där hon ska arbeta som medlemsansvarig. Nu är det dags för henne att lära känna nya användare och kanske ta en jägarexamen.

Lycka till Chris och varmt välkommen Katarina!

Kommenteringen är stängd för denna artikel.