Foto av Kristina Alexanderson 

Ta chansen att utbilda dig till workshopledare

Vill du kickstarta pedagoger och lärare i deras arbete med webben? Är du en ambassadör för Webbstjärnan? Om svaret är ja, titta hit! Den 15 juni arrangerar Webbstjärnan en grym heldagsutbildning för lärare och pedagoger som vill bli workshopledare och guida kollegor i att driva skolarbete på webben.

De som går på våra workshopledarutbildningar är lärare och pedagoger som varit med i Webbstjärnan och skapat skolarbete på webben tillsammans med sina elever i ett eller flera läsår. Det här är en utbildning för dig som gillar att

  • lära mer,
  • vill peppa dina kollegor att också börjar arbeta med skolarbete på internet och
  • älskar internet!

Vi ser ram emot att bli fler i Webbstjärnan-teamet och vi vill gärna arbeta med dig för att skapa en trygg användning av internet i skolan.

Vi bjuder på utbildningen som bygger på att du lär dig mer om hur du kan arbeta med verktyget tillsammans med kollegor och elever. Allt du behöver göra är att ta dig till oss vid Skanstull. Vi sitter på Ringvägen 100 och om du kommer bjuds du på utbildning, lunch och fika, samt möjligheten att träffa andra webbaktiva pedagoger och lärare från hela Sverige. Kanske till och med din nya webbkollega?

Anmäl dig nu! Sista anmälningsdag är den 8:e juni. Vi har bara några fåtal platser kvar till den 15 juni!

Varmt välkommen!

Kommenteringen är stängd för denna artikel.