Webbstjärnans infografik av Martin Ander CC BY

Vad händer med min webbsida efter ett år?

Efter ett avslutat tävlingsår med Webbstjärnan, och nu när sommaren närmar sig, är det många som undrar vad som händer med deras webbsidor och bloggar. Hur länge finns de kvar?

När du deltar i Webbstjärnan ligger din sajt uppe på internet i ett år. Men om du vill fortsätta arbeta med din sajt inom ramen för skolarbetet kan du återanmäla den. Om skolarbetet är slut, eller om du hellre vill äga den själv, kan du självklart även köpa loss både domän och webbplats. Vi på Webbstjärnan hjälper dig med båda sakerna.

Om du vill återanmäla dig till Webbstjärnan

Har du tänkt delta i Webbstjärnan igen och vill använda samma sajt/blogg går detta jättebra! Enklast för att komma ihåg att återanmäla är att anmäla sig för att få en påminnelse om att Webbstjärnan startar den 13 augusti, det gör du i detta formulär. Annars kan du höra av dig till oss när Webbstjärnan öppnar igen den 13 augusti så hjälper vi dig med detta. Din webbsida/blogg kommer INTE försvinna under sommaren.

Om du vill köpa loss din sajt

Vill du ha kvar din webbsida, för att du vill ha kvar domänen eller för att skolarbetet är klart så går det självklart också jättebra. Allt du behöver göra då är att kontakta oss så hjälper vi dig bums, skicka ett mejl till support@webbstjarnan.se så får du mer information.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.