Vad har ni lärt er? Dags att få upp Om-sidan!

Nyligen listade vi Goda exempel på webbplatser i Webbstjärnan som alla uppfyller grundkraven och har en komplett Om-sida. En webbplats som kompletterat sin Om-sida i efterhand är Grön Vision för Allé. Det är dags att få din Om-sida på plats!

För att kunna vara med och tävla i Webbstjärnan måste man uppnå Grundkraven, det vill säga din webbplats måste ha Webbstjärnans logga och en Om-sida. Steg två, för att ha möjlighet att gå riktigt långt i tävlingen, är att få till en komplett Om-sida. Där sammanfattar du bland annat vad din webbplats har för syfte, hur ni tänkt kring upphovsrätt och varför just ni ska vinna. Se alla kriterier här.

När vi hade kollat igenom alla webbplatser var det ett gäng som nästan hade en komplett Om-sida, alla de fick ett mejl. Grön Vision för Allé är ett av de lagen, som frågade oss vad de behövde göra för att deras Om-sida skulle bli komplett. De fick tips av oss och har i efterhand lagt till det som behövdes. Nu är de med och tävlar om fina priser i Webbstjärnan!

Vad har ni lärt er?

Ett tips är att börja där, att fundera över vad ni har lärt er av att skapa en webbplats i Webbstjärnan. Utifrån det kan ni skapa en motivering till varför ni ska vinna, och så vidare. Men alla punkter är lika viktiga.

Om du är osäker på om er Om-sida är komplett, eller vad som saknas, är du välkommen att kontakta oss på telefon 08-452 35 06 samt support@webbstjarnan.se.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.