Scary av Kristina Alexanderson CC CC-BY-NC-SA

Varför jag inte vill vara med i Webbstjärnan

Vi på Webbstjärnan pratar med många av er dagligen: i telefon, över mejl eller i våra kanaler på sociala medier. Ibland möter vi personer som vill avregistrera sig eller lägga ned sitt projekt, av olika anledningar. Vi vill belysa den vanligaste anledningen: den tekniska.

Vi som arbetar på Webbstjärnans support möter ibland olika anledningar till att man vill avregistrera sig och sin sajt från Webbstjärnan. Det kan till exempel vara:

I många av dessa fall behöver man faktiskt inte avregistrera sig! Webbstjärnan finns till för att stötta och hjälpa till. Det betyder också att vi vill tillhandahålla förutsättningarna för att du ska få webbplatsen precis som du vill ha den.

Jag förstår inte verktyget!

Vill du använda ett annat verktyg än WordPress går det, med andra ord, givetvis hur bra som helst.

När du registrerar ett lag till Webbstjärnan står för vi nämligen för kostnaden för en .se-domän och ett webbhotellsutrymme i ett år (och kommande år ifall man återanmäler sig).

Vad innebär det, då?

När du har ett eget webbhotell och en egen domän kan du disponera detta precis som du vill. Det betyder med andra ord att du inte behöver använda WordPress om du inte vill. Till exempel kan vi peka din registrerade .se-adress till en annan blogg om du hellre vill använda den. Detta betyder alltså att du kan få dinblogg.se att gå till dinblogg.moobis.se/dinblogg.blogspot.se/eller liknande om du vill.

Webbstjärnan finns till för att du ska få stöd och hjälp med att publicera skolarbete på internet. Oavsett om man är nybörjare eller webbproffs stöter man oundvikligen på problem i sitt arbete med webben. Det är här vi kommer in. Webbstjärnans support finns tillgänglig för minsta lilla fråga du kan tänkas ha och du når oss alla vardagar mellan 8-17. Det är bara att slå en signal eller mejla. Vi finns här för att vi vill hjälpa dig!

Så kontakta oss på Webbstjärnans support ifall du vill avregistrera din sajt. Kanske kan vi gemensamt komma fram till en bra lösning istället?

Vi nås på telefon 08 452 35 06 eller mejl support@webbstjarnan.se

Vi hörs!

Kommenteringen är stängd för denna artikel.