Webbstjärnans lärarpris går varje år till en lärare som under tävlingsåret använt internet i arbetet på ett inspirerande, utvecklande och pedagogiskt vis tillsammans med sina elever. Den 28 februari öppnade vi nomineringen till årets lärarpris som stänger den 15 april.

Om du vill tipsa oss om någon som du tycker ska vinna lärarpriset 2018 ska du ange namnet på läraren, som måste tävla i Webbstjärnan, samt en kort motivering. Kanske är det din lärare, kollega eller vän som vinner juryns specialpris för en pedagogisk insats i Webbstjärnan? Här kan du se vilka som vunnit priset tidigare år samt fylla i din nominering.

Kom även ihåg att rösta på ditt favoritbidrag

Vi vill också påminna dig om att rösta på ditt favoritbidrag i Webbstjärnan 2018. För att kunna rösta behöver du en e-postadress. Det går att rösta på sitt eget bidrag, men bara en röst per e-postadress registreras. Bidraget med flest röster vinner priset "Allmänhetens röst" och får 2000 kronor till klasskassan. Här kan du läsa mer om hur du gör för att rösta på ditt favoritbidrag.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.

Bloggat om artikeln