Vem vill du ska vinna Webbstjärnans lärarpris 2015?

Webbstjärnans lärarpris går till en lärare varje år som under tävlingsåret använt internet i arbetet på ett inspirerande, utvecklande och pedagogiskt vis tillsammans med sina elever. Nu är det dags att komma in med nomineringar - är det din lärare, kollega, vän eller rentav du som vinner lärarpriset i Webbstjärnan 2015?

Pristagarna tidigare år har varit följande:

2014 Johan Andersson
2013 Barbro Cronberg
2012 Pernilla Liljeberg
2011 Deborah Asarnoj
2010 Peter Ellwe
2009 Kristina Alexanderson

Nu är det snart dags igen för juryn att utse en lärare som inom ramen för Webbstjärnans tävling använder internet för att utveckla arbetet i skolan tillsammans med sina elever.

Precis som tidigare år vill vi ha er hjälp med att föreslå lämpliga kandidater. Tipsa oss om lärare som genom Webbstjärnan gör en insats och använder internet i sin undervisning! När du tipsar ska du ange namnet på läraren, som måste tävla i Webbstjärnan, samt en kort motivering. Kanske kan det vara din lärare, kollega, vän eller rentav du som vinner lärarpriset i Webbstjärnan 2015?

Du kan nominera lärare som du tycker gjort en insats i Webbstjärnan fram till den 15:e april 2015. Välkommen in med din nominering!

Nominera genom att skicka ett mejl till support@webbstjarnan.se eller kommentera nedan. Vi tar emot nomineringar fram till den 15:e april.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.

Bloggat om artikeln