av Webbstjärnan

Veronies treor bloggar om förra årets vinst!

VINNARE 2014 Veronies treor tog förra året hem priset för årets klassblogg. Läs om vad de gjorde för sina vinstpengar och vad de tyckte om att gå på prisutdelningen.

Förra året vann vi i Webbstjärnan och blev Årets klassblogg med vår blogg Veronies treor. Vi går numera i fyran på Stocksätterskolan i Hallsberg, vi har bytt lärare och slagits samman med en annan klass och vi har en ny blogg tillsammans.

För pengarna vi vann i Webbstjärnan gjorde vi en heldag på Lek & Buslandet. Rektorn bjöd hela skolan på glass och vi var med i tidningen och fick rosor på Hallsbergsmässan. Vår gamla blogg följde inte med oss eftersom vi bytte lärare och blandade klasser. Men vi kommer alltid att minnas detta och allt vi lärt oss med vår förra blogg. Det var jättekul! Den finns kvar men ingen jobbar med webbplatsen men många av oss går in på den ändå och tittar ibland.

Det var helt otroligt spännande att gå på prisutdelningen! Det är något vi aldrig glömmer. Hela skolan minns för de tittade på direktsändningen. Vi var i tidningen och det var jättecoolt. Vår fröken grät och rektorn var med och det vara bara det bästa vi gjort.

Om vi ska ge ett tips till årets nominerade så är det att inte glömma att tacka er fröken, för det glömde vi!

Kommenteringen är stängd för denna artikel.

Bloggat om artikeln