Veronie Lejonord hoppas att fler lärare ska bli en bloggande lärare för "vi behöver sprida våra kunskaper och idéer samt dela med oss av erfarenheter".

Veronie skrev ett mejl till mig om Webbpedagog där hon säger:

Kul att det ges möjlighet till att starta en pedagogblogg, det finns definitivt ett behov av det. Själv startade jag min lärarblogg via Webbstjärnan för några år sedan men då fanns inte alternativet för lärare och jag fick hjälp av dem att köpa loss min blogg Pedagogiska post-its. Är ändå väldigt glad och tacksam för den möjligheten och stödet. Hoppas verkligen att fler nappar på denna möjlighet. Vi behöver sprida våra kunskaper och idéer samt dela med oss av erfarenheter. Stort tack för det ni gör och de resurser ni förmedlar.

Veronie Lejonord

Webbpedagog är Webbstjärnans nya pedagogtjänst genom vilken du som lärare kan skapa en egen webbplats, med valfritt ledig .se-adress. Du får hjälp och stöd i arbetet att skapa en webbplats precis som i Webbstjärnan. Vi bjuder på kostnaden för domännamnet första året, men andra året får du stå för domännamnet (för närvarande är det 150 kr/år).

Den är byggd för dig som är lärare och som vill sprida dina kunskaper och idéer.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.