Vi vill sprida vårt budskap!

Kevin Juneskans och Gustav Åberg från Roden Gymnasiet i Norrtälje tävlar i Webbstjärnan med sin sajt om Hjärt och lungräddning för ungdomar. Vi har bett Kevin och Gustav berätta lite om sig själva, projektet och varför de tävlar med Webbstjärnan.

Vilka är ni?

Jag heter Kevin Juneskans och går på Roden Gymnasiet i Norrtälje. Jag är arton år gammal och för närvarande bedriver jag ett projekt med en klasskamrat som heter Gustav Åberg.

Vad ska ni göra?

Vårt Projekt handlar om att lära Ungdomarna i vår kommun Hjärt och Lungräddning en mycket viktig och livsavgörande kunskap! Vi har fått mycket positiv feedback av alla och har redan två stora sponsorer.

Varför är ni med i Webbstjärnan?

Vi är med i Webbstjärnan för att lättare kunna sprida vårt budskap och samtidigt ge våra lärare bättre insikt i vad vi gör. Jag skulle vilja lyfta fram min handledare Ann-katrin Ivarsson och min fd Webbdesign lärare Robert Danielsson som lärt mig så otroligt mycket på så kort tid. Just nu har jag fullt upp med själva projektet men jobbar med hemsidan när jag kan. Avslutningsvis vill jag uppmuntra elever att använda sig utav Joomla, ett fantastiskt redskap där endast fantasin sätter gränser!

 

Vi på Webbstjärnan tycker att Kevin och Gustav har kommit långt på bara några veckor. Vill du också publicera ditt skolarbete på webben? Anmäld dig och kör igång!

Kommenteringen är stängd för denna artikel.