The future of Internet av Kristina Alexanderson CC by, nc, sa

Vill du ha en Webbstjärne-workshop i wordpress på din skola?

Under tävlingsåret 2012-2013 kommer vi på Webbstjärnan att erbjuda skolor att vara värd för lärarutbildningar i wordpress

Webbstjärnan har under sommaren och början av hösten genomfört fler lärarutbildningar än någonsin tidigare. Våra utbildningar är uppskattade, lärare känner att de kommer igång med arbetet med webbpublicering. Vi har under hösten också haft utbildningar  på fler orter än tidigare. Men vi vill inte att det ska sluta där. Utan vi vill ge alla skolor, som vill vara värd för en wordpress-utbildning för lärare inom ramen för Webbstjärnan, möjligheten att få vara det.

Allt som behövs är en lokal, med antingen stationära datorer, eller en lokal där man kan koppla upp datorer mot ett trådlöst nätverk så att deltagarna kan ta med sig bärbara datorer.Sedan krävs det att du och minst åtta andra kollegor är intresserade av att delta, för att lära er mer om Webbstjärnan och wordpress. Sedan står vi för resten. Det vill säga utbildning och utbildningsmaterial.

Vi har kunniga lärare i WordPress som kan tänka sig att komma ut och hålla i utbildningen, så vill din skola att Webbstjärnan ska hjälpa er igång, skicka ett mejl till mig (Kristina Alexanderson), så ska vi försöka ordna det.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.

Kommentarer

 • Martina Lundström 6 september 2012, kl 16.49

  I Linköping är det inte så många som är med i webbstjärnan, ännu. Men, jag tror att vi kan få ihop ett gäng på åtta stycken. Är det en heldag? Jag måste höra med skolledningen innan jag lovar att vi kan ha workshop hos oss.
  Hälsningar
  Martina

  • Therese Tjernström 10 september 2012, kl 08.19

   Hej Martina,
   Vad spännande! Vi kontaktar dig per mejl så kan vi föra det vidare där.
   /Therese