Vill du utveckla ditt användande av webben i undervisningen?

Vill du vara en av de första som får prova på "nya" Webbstjärnan? Är du en av de som är intresserade av att få fler pedagoger att använda bloggar och webbpublicering i skolan? Vill du ha en dag fylld med möten med kollegor som arbetar med Webbstjärnan och få nya idéer på hur man kan arbeta med webben i skolan?

Om ditt svar på ovanstående frågor är ja... då har vi utbildningen för dig. Du är välkommen till IIS den 11 eller 17 juni för att då har vi en utbildningsdag för pedagoger som vill inspirera och bli inspirerade av andra pedagoger att använda webben i skolan. Målet är att du som kommer på dessa utbildningar ska få mer kunskaper om hur du kan använda webben som ett pedagogiskt verktyg i undervisningen, samt hur andra pedagoger använder bloggar och webbplatser i sin undervisning.

Vår ambassadörsutbildning är praktiskt inriktad. Du kommer att få möjlighet att träffa pedagoger från hela Sverige som använder webben i sin undervisning och genom praktiskt arbete får du möjligheter att lära dig hur du skulle kunna använda webben i ditt pedagogiska arbete. Samt hur du kan arbeta för att inspirera andra att vilja, våga och kunna använda webben som ett verktyg för lärande.

Utbildningen är kostnadsfri och öppen för alla pedagoger som har använt webbpublicering i skolan. Den kommer att vara i IIS lokaler på Ringvägen 100 A, 9trp. Du som deltar behöver ta med dig en bärbar dator och dina pedagogiska erfarenheter för med dem kommer vi att göra dagen oförglömlig. Våra ambassadörsutbildningar går av stapeln i Stockholm den 11 juni, och 17 juni och det finns ännu platser kvar. Välkommen!

Anmäl dig här!

Du kanske bara vill bli påmind om när Webbstjärnan drar igång igen hösten 2015, om det är så kan du anmäla dig här!

Kommenteringen är stängd för denna artikel.