av Jesper Wallerborg CC CC-BY

Webbstjärnan 2014 i siffror

Årets omgång av Webbstjärnan har gett oss fler deltagande lag än tidigare år - vilket innebär att fler än någonsin arbetar aktivt med publicering av skolarbete på nätet. Vi går igenom statistiken.

Årets omgång av Webbstjärnan är inget annat än en succéomgång! Och det är tack vare alla ni som har anmält er och som aktivt arbetar med publicering av skolarbete på nätet.

I år har vi hela 3212 anmälda lag, med totalt 65 755 elever! Totalt 843 skolor har minst ett aktivt Webbstjärnan-lag 2014, och 1789 lärare deltar tillsammans med sina elever.

Vi säger bara: wow! Nu är det snart dags att dra Webbstjärnan 2014 i mål, med diplom, prisutdelning och fest - och vi hoppas givetvis att vi blir ännu fler nästa år.

 

Kommenteringen är stängd för denna artikel.

Kommentarer

 • Lotten Andersson 5 april 2014, kl 12.29

  Rolig statistik! Ännu roligare skulle jag tycka att det vore att få se utvecklingen över tid! Första året, andra året o.s.v.! Skulle kanske ge tröst och hopp åt utschasade webbstjärneadministratörer!

  • David Larsson 7 april 2014, kl 08.39

   Mycket bra idé!

Bloggat om artikeln

 • Roligt! Roligt! Roligt! | Blugget
  7 april 2014, kl 18.25

  […] Ja, vi har alla tyckt att det varit riktigt roligt att arbeta med vårat deckartema och att arbeta på vår blogg.  Vi var häromdagen inne och läste på webbstjärnans hemsida och kunde där läsa att även de tycker att det är roligt att så många lag är med i webbstjärnan i år.  I år är det tydligen fler lag än någonsin. Hela 3212 lag har anmält sig till webbstjärnan! Häftigt! Vill du läsa mer om statistiken i årets webbstjärna? Kika då in på http://www.webbstjarnan.se/blogg/webbstjarnan-2014-i-siffror/ […]