Webbstjärnan önskar God jul 2011

Nu har en hel höst gått och julen står för dörren. Vi på Webbstjärnan kan sammanfatta och se att vi har haft en fantastisk höst med över 1500 anmälda lag. Det roligaste med årets omgång är att se att över 500 lag redan är klara för att tävla.

Än så länge har alla lag möjligheten att vara med i tävlingen, allt du behöver göra är att lägga upp vår logga och skriva en om-sida före den 1 april så är även ditt lag med och tävlar om 20 000 kr.

Ett tips till alla som vill vinna 20 000 kr är att titta igenom våra videoguider om hur du skapar en webbplats med WordPress. Alla guider ligger på vår webbplats för att du lätt ska kunna ta del av dem.

Under julledigheten kommer vi på Webbstjärnan också vara lediga. Du kommer fortfarande att kunna anmäla lag och få hjälp via supporten, men vi har begränsade öppettider. Under perioden 27 december – 5 januari kan du få hjälp via telefon 10.00-12.00, från den 9 januari är vi här på heltid igen.

Även i vår kommer vi att ha workshops runt om i landet, i Malmö, Stockholm, Göteborg och Skellefteå.

Vi kommer även att ha föreläsningar i vår och den 1 februari bjuder vi in till en föreläsning kring en fungerande webbplats speciellt riktad mot elever och lärare som arbetar inom ramen för Ungföretagsamhet. Vi kommer också att erbjuda en föreläsning kring upphovsrätt med Anette Holmqvist på Skolverket den 6 mars 2012.

Till våren öppnar vi också våra dörrar för alla som vill ha hjälp med stort som smått i WordPress och du är välkommen upp tillIIS för att träffa oss, få hjälp med webbplatsen, få reda på vad juryn gillar, eller för att få dit din logga eller komplettera din om-sida. Så boka in den 27 januari i kalendern och anmäl dig för då är du välkommen på Öppet hus hos Webbstjärnan.

Vad tycker du om vår webbplats?
Just nu genomför vi en undersökning på vår webbplats. Vi vill veta vad ni tycker; om ni hittar det ni söker och hur ni upplever den i stort. Det tar ett par minuter och är värdefullt för oss! Hjälp oss att bli bättre! Till frågorna!

Njut av ledigheten och ha en underbart skön jul.

 

Kommenteringen är stängd för denna artikel.