Webbstjärnan önskar god jul och gott nytt år

Nästa vecka är det dags för jullov. Därför vill vi passa på att önska er en god jul och ett gott nytt år! Vi vill också passa på att ge alla Webbstjärnor tre kunskapsklappar.

  1. Scratch-kursen är en av våra mest populära kurser. Det finns också fortsättningar för dig som vill lära dig programmera spelet "Pong” och ”Havet är djupt” (psst, det kommer snart ytterligare en scratchkurs till så håll utkik och hör av dig om du vill ha en påminnelse när den lanseras). Vill du använda dina scratch-kunskaper tillsammans med dina elever? Om ja, kan du i samband med utvärderingen av våra Scratchkurser berätta hur många elever du utbildat i Scratch så skickar vi pins och diplom som bevis på deras kunskaper. Missa inte det!
  2. För dig som vill arbeta med programmering finns en lärarhandledning för hur du kan arbeta med programmering i grundskolan årskurs 1-6. Spana in den!
  3. En sista kunskapsklapp är kunskaper i källkritik. Genom IIS hittar du guider, lärohandledningar och kurser. Ta del av det du önskar!

Webbstjärnan har öppet i mellandagarna

Vi har stängt 26/12 annars är allt som vanligt. Har du någon fråga om ditt skolarbete är du varmt välkommen att höra av dig på support@webbstjarnan.se eller ringa 084523500 vardagar 08:00 – 16:00 så hjälper vi dig.

 

God jul och gott nytt år önskar

Kristina & Therese tillsammans med Marcus, Anton, Elin och Katarina

Kommenteringen är stängd för denna artikel.