Nominerad 2015: podifort.se

En av de nominerade i tävlingsklassen Entreprenörskap är webbplatsen podifort.se där fem elever från Polhemsgymnasiet i Göteborg marknadsför sin egenutvecklade fotvårdsprodukt.

Vilka är ni?

– Vi är Podifort, bestående av fem tredjeårselever från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Vi har tillsammans utvecklat en produkt som ska underlätta fotvård i hemmet, vilken vi marknadsför på vår hemsida i Webbstjärnan.

Hur har det varit att skapa en webbplats?

– Att skapa en webbplats har varit spännande, men också en utmaning. Det faktum att vi inte besitter några större förkunskaper har gjort att vi i stor utsträckning fått använda vår kreativitet för att lösa problemen som uppstått, vilket har varit väldigt lärorikt!

Vad har ni lärt er av att arbeta med er webbplats?

– Grundläggande har vi ju lärt oss olika sätt att arbeta med WordPress. Vidare har vi också lärt oss mycket om hur en hemsida bör disponeras för att göra den så tillgänglig, användarvänlig och informativ som möjligt, något som vi tror har varit väldigt nyttigt.

Vilken sajt anser ni vara er största konkurrent?

– Alla gillar väl kakor, så Unik Fika har kanske ett litet övertag!

Vad tror ni om era chanser att vinna?

– Då vi har lite svårt att läsa juryns tankar blir detta en något klurig fråga, men vi är själva väldigt nöjda med sidan vi skapat, så när vi nu kommit såhär långt är väl ingenting omöjligt? Om juryn tvekar får vi hoppas att de kan låta sig charmas av våra ljuva röster i vår pod(i)cast!

Kommenteringen är stängd för denna artikel.