Nominerad 2015: unikfika.se

En av de nominerade i tävlingsklassen Entreprenörskap är webbplatsen unikfika.se som drivs av tre blivande konditorer från Grillska gymnasiet Sundbyberg. På sajten kan man enkelt beställa fredagsfika till kontoret.

Vilka är ni?

– Vi som står bakom denna hemsida är tre glada tjejer från Grillska gymnasiet Sundbyberg vid namn Moa Jennersjö, Johanna Hellström och Jennifer Thelin. Vi går just nu vårt sista år på gymnasiet för att utbilda oss till konditorer och har under detta år drivit ett UF företag där vi sålt fikakorgar till företag i Stockholm.

Hur har det varit att skapa en webbplats?

– Det har varit enormt roligt men också krävt mycket arbete.

Vad har ni lärt er av att arbeta med er webbplats?

– Vi har lärt oss massor genom att använda en webbplats som grund till vårt UF företag. Allt från hur man locka till sig kunder bäst, till att gå in i kodmallen och redigera HTLM-koder för att kunna sätta sin egen touch på hemsidan. Vi har lärt oss att det är viktigt att göra en hemsida personlig men också professionell för att den ska passa alla och få våra kunder att vilja komma tillbaka.

Vilken sajt anser ni vara er största konkurrent?

– Vår största konkurrent tror vi är AR Temps eftersom de har en sjukt snygg hemsida och röd tråd genom hela sitt arbeta. De visar att de tror på sin produkt och att de verkar väldigt engagerade.

Vad tror ni om era chanser att vinna?

– Konkurrensen är hård men vi hade inte ställt upp om vi inte trodde på vår hemsida.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.